escola de música 

Sant feliu de codines

Benvinguts i benvingudes a la nostra pàgina web!


Fent música plegats des de 1994!

MATRÍCULA OBERTA!

Encara no t'has matriculat al nou curs 2023-24?


No et preocupis, ho pots fer a l'apartat matrícula o de manera presencial al Centre Cívic La Fonteta, demanant cita prèvia al 640 646 797!

Obrim Música en família!

Obrim el nou grup de Música en família!

En aquest taller, els vostres fills i filles tindran l'oportunitat d'explorar el món de la música a través de jocs, cançons i activitats divertides que fomentaran el seu desenvolupament cognitiu i emocional. Així mateix, la família també participareu activament en el taller, compartint així un moment especial amb els vostres fills i gaudint junts d'aquesta experiència única.

El taller serà impartit per professionals amb àmplia experiència en l'educació musical infantil. Durant aquest temps, els infants i les seves famílies es divertiran cantant, ballant i tocant diferents instruments, descobrint així les diferents textures i sons que els envolten.

A més, en cada sessió es treballaran diferents temes relacionats amb la música, com ara la coordinació, la percepció del ritme i la melodia, l'aprenentatge de les notes musicals i la identificació d'instruments. Tot això amb l'objectiu de despertar la seva creativitat i fomentar la seva capacitat d'expressió artística.

No ho dubteu més i apunteu-vos al nostre taller setmanal de música en família! Serà una oportunitat única per compartir moments inoblidables amb els vostres fills i filles i, al mateix temps, estimular el seu desenvolupament intel·lectual i emocional a través de la música.

Us esperem!


Visita les nostres Xarxes socials!