l'escola

Benvinguts a l'Escola de Música de Sant Feliu de Codines, una escola amb una àmplia experiència en el món de l'educació musical. Des de la nostra inauguració el 1994, hem format a molts alumnes en el meravellós món de la música, oferint una formació completa i de qualitat en diferents instruments i disciplines musicals.

L’Escola de Música l’empara de l’Associació de Música i Arts Sant Feliu de Codines, entitat cultural no lucrativa inscrita en el Registre d’Entitats de la Generalitat de Catalunya amb el número 15.938 de la Secció 1a. Durant aquests anys, hem format part del teixit cultural de Sant Feliu, participant de les diferents activitats programades i proposant, també, altres iniciatives de participació.

D’aleshores ençà, en dissenyar la nostra oferta formativa, sempre hem volgut, per sobre de tot, ser una escola inclusiva i garantir un aprenentatge musical obert a tota la ciutadania, que s’adapti a la demanda de la mateixa i, alhora, fer-ho extensiu a les escoles bressol i les escoles d’Educació Primària i Secundària del municipi i rodalia.  

A la nostra escola trobareu un equip docent de professionals qualificats i amb una gran passió per la música. El nostre mètode d'ensenyament està basat en la innovació i en l'adaptació als diferents estils musicals, així com també en la personalització de l'aprenentatge per a cada alumne.

Oferim una gran varietat de disciplines musicals, com ara piano, guitarra, saxo, flauta, cant, bateria, i moltes més. També disposem d'una gran oferta de cursos i tallers temàtics, així com d'activitats i concerts en què els nostres alumnes poden mostrar les seves habilitats i compartir la seva passió per la música.

Si voleu gaudir de la música i aprendre de la mà dels millors professionals, no dubteu en contactar amb nosaltres. A l'Escola de Música de Sant Feliu de Codines, us oferim l'oportunitat de viure una experiència única i inoblidable en el món de la música. Us hi esperem!

Equip directiu

Daïna Mateu, directora

www.dainamateu.com

Marina Palau, cap d'estudis